Onze Diensten

Ons bedrijf telt meerdere experts op het gebied van webdesign, SEO, SEA, meten van klantgedrag, A/B testing en design flyers, visitekaartjes, posters, stickers en andere producten.

 De beste prijs- kwaliteitsverhouding
 Complete online marketing en webdesign onder één dak
 Officiële Google Partner
Meer dan 10 jaar ervaring in online

Onze diensten in het kort

Een website laten bouwen

Tegenwoordig kun je overal een website laten bouwen. Dat is geen geheim meer. Ons succes ligt dan ook niet in het bouwen van websites, maar in de combinatie van een effectieve, fantastische opgebouwde, betrouwbare en winstgevende website.

Samen met jou bedenken wij hoe jouw website eruit komt te zien, kijken we naar de vindbaarheid van jouw website en hoe jij dit verder wilt laten groeien in de toekomst. Wij richten jouw website in op conversie, waardoor jouw website meer resultaat haalt uit het internet.

Hoger komen in Google

Met behulp van zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd (search engine optimization), worden de kansen vergroot om beter gevonden te worden in de organische zoekresultaten van zoekmachines. Voor de organische resultaten is geen betaling vereist. Een hogere positie in de zoekmachine kan alleen worden gewonnen met behulp van een SEO-structuur.

Dagelijks zoeken veel mensen naar producten of diensten. Het is zonde als jouw doelgroep jouw organisatie niet weet te bereiken, omdat je niet goed vindbaar bent in de zoekmachines. Dutch Branders kan je helpen met het opzetten van een juiste SEO-strategie en dit vervolgens te implementeren op jouw website.

Jouw website wordt beter vindbaar in Google, wie wilt dat nou niet? Kom in contact met Dutch Branders en wij kijken naar de mogelijkheden voor jouw website.

Adverteren op Google (Google Ads)

Advertenties op het internet zijn tegenwoordig één van de Handigste manieren om klanten te werven. Wanneer een klant iets nodig heeft zoekt hij dit namelijk vrij direct op op Google. Wij kunnen u helpen eerder gevonden te worden op Google met behulp van Search Engine Advertising (SEA).

Bij SEA wordt uw doelgroep effectief bereikt door uw website boven of onderaan de zoekresultaten te plaatsen. Zo springt uw website in het oog van potentiële klanten die naar uw product of dienst op zoek zijn.

Wij maken en beheren voor u dit soort online advertenties. Op deze manier brengen we dus meer verkeer naar uw website en dus ook uw bedrijf. Zo krijgt u dus meer klanten.

Flyers, huisstijl, posters, logo’s, stickers en ga zo maar door..

Voor het ontwikkeling van een huisstijl kun je terecht bij Dutch Branders. Wij ontwikkelen diverse huisstijlen en zorgen voor een unieke look en feel voor jouw brand. Tegenwoordig speelt design een hele belangrijke rol in de digitale wereld. Iedereen wilt een mooie website, waarin de design eruit springt. Wij als Dutch Branders staan open om dit graag voor je op te pakken. Wij ontwikkelen een mooie huisstijl met daarbij passende typografie.

Wij doen eerst goed onderzoek naar de mogelijke huisstijlen en presenteren die aan je. Natuurlijk is jouw input ook altijd welkom en staan wij open voor feedback. Tijdens het ontwikkelen van een huisstijl onderbouwen wij altijd onze keuzes. Zo weet jij ook meer over de manier, waarop wij werken.

Wil je naast een nieuwe huisstijl ook een nieuwe logo? Wij ontwikkelen die graag voor je. Met een professioneel logo en huisstijl maak je een goede indruk op jouw klanten en dat bepaalt voor een groot gedeelte het imago van jouw bedrijf. Wij luisteren graag naar jouw wensen voor een logo en koppelen goed terug.

We zijn bereikbaar via WhatsApp, telefoon of e-mail

Onze Online Experts staan iedere dag klaar om jouw vragen te beantwoorden. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden. Meestal gebeurt dit binnen 3 uur.

Onze klanten aan het woord

Extremos Amsterdam

Salsa Amsterdam

Dutch Branders bouwt mooie websites, denken graag mee in de business en zetten goede campagnes op.

Studio FHS

Schoonheidssalon 

In tijden van corona hebben wij het moeilijk. Wij hadden een nieuwe website nodig. Dutch Branders weet hier raad mee denkt mee over bijvoorbeeld een online verkoop, sociale media en het opzetten van email marketing campagnes. Zeer tevreden!

Jurist & Bewind BV

Bewindvoering

Onze Google Ads en website worden beheerd door Dutch Branders. Al langer dan een jaar weten wij een positie 1 te behalen met een lager budget dan voorheen. Bedankt Klikkertje!

Kosteloos & vrijblijvend een offerte aanvragen

Ons team van experts zorgt ervoor dat jouw bedrijf online vind- en zichtbaar is voor jouw doelgroep. Wij nemen alle online werkzaamheden uit handen tegen de laagste kosten. Vraag nu geheel kosteloos een offerte aan.

 Gemiddeld 50% meer rendement
 Complete website en online marketing onder één dak
 Officiële Google Partner
Samen groeien naar succes!

Maak in het onderstaande formulier een keuze

Pakketkeuze

6 + 13 =