Cursus volgen

Delen = vermenigvuldigen. Als geen ander weten wij hoe dat in zijn werking gaat. Daarom delen wij graag onze kennis en leren wij jou, jouw collega’s of kennissen hoe het is om een website of webshop te bouwen.

 10+ jaar ervaring in het bouwen van website’s
 5+ jaar ervaring in Shopify
 Verkopen in landen als België, Duitsland, England, Frankrijk en andere landen
Samen groeien naar succes!

Onze cursus in het kort

Zelf een website of webshop bouwen

WordPress is een van de meest populaire cms-systemen om een website mee te maken. Wil je ook leren hoe je een site kunt maken met behulp van dit handige systeem? Deze training is bedoeld voor beginnende WordPress gebruikers of met enige kennis van WordPress.

Ervaring met WordPress is niet nodig voor deze cursus. Met deze cursus leer je zelf een volledige WordPress website te maken, van installatie op de webserver, werken met een theme, vullen van de pagina’s tot het optimaliseren voor de zoekmachines.

Tijdens de cursus word je stap voor stap begeleid bij het gehele proces. Je ontdekt wat er allemaal mogelijk is en vooral ook dat het werken aan je eigen website erg leuk is. Na afloop ben je in staat om in WordPress je website te maken. Klinkt goed toch?

We zijn bereikbaar via WhatsApp, telefoon of e-mail

Onze Online Experts staan iedere dag klaar om jouw vragen te beantwoorden. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden. Meestal gebeurt dit binnen 3 uur.

Kosteloos & vrijblijvend een offerte aanvragen

Ons team van experts zorgt ervoor dat jouw bedrijf online vind- en zichtbaar is voor jouw doelgroep. Wij nemen alle online werkzaamheden uit handen tegen de laagste kosten. Vraag nu geheel kosteloos een offerte aan.

 Gemiddeld 50% meer rendement
 Complete website en online marketing onder één dak
 Officiële Google Partner
Samen groeien naar succes!

Maak in het onderstaande formulier een keuze

Pakketkeuze

12 + 4 =