Cursussen volgen

Delen = vermenigvuldigen. Als geen ander weten wij hoe dat in zijn werking gaat. Daarom delen wij graag onze kennis en leren wij jou, jouw collega’s of kennissen hoe het is om een website te bouwen, hoe verkopen op Bol.com er aan toe gaat of hoe je internationaal kan verkopen via Amazon.

 10+ jaar ervaring in het bouwen van website’s
 Bol.com en Amazon verkoop experts met 5+ jaar ervaring
 Verkopen in landen als België, Duitsland, England, Frankrijk en andere landen
Samen groeien naar succes!

Onze cursussen in het kort

Zelf een website bouwen

WordPress is een van de meest populaire cms-systemen om een website mee te maken. Wil je ook leren hoe je een site kunt maken met behulp van dit handige systeem? Deze training is bedoeld voor beginnende WordPress gebruikers of met enige kennis van WordPress.

Ervaring met WordPress is niet nodig voor deze cursus. Met deze cursus leer je zelf een volledige WordPress website te maken, van installatie op de webserver, werken met een theme, vullen van de pagina’s tot het optimaliseren voor de zoekmachines.

Tijdens de cursus word je stap voor stap begeleid bij het gehele proces. Je ontdekt wat er allemaal mogelijk is en vooral ook dat het werken aan je eigen website erg leuk is. Na afloop ben je in staat om in WordPress je website te maken. Klinkt goed toch?

Verkopen op Bol.com

Verkoopplatformen worden in de e-commerce steeds belangrijker. Iedere winkelier kan via Bol.com als externe partij producten verkopen. Het lijkt allemaal ingewikkeld, maar dat is het niet. Onze experts hebben al vele klanten geholpen aan een sterk online platform op Bol.com. Of je nou nieuw wilt beginnen met een onderneming of al een lokale onderneming hebt en de stap wilt maken naar online verkoop via Bol.com. Wij helpen je graag!

Voordelen van verkoop via Bol.com:

 Groot bereik
 Geen marketing budget nodig
 Bol biedt ook mogelijkheden tot klantenbinding
De kosten van een order zijn bekend

Jouw bol.com account opzetten en vele verkopen realiseren? Kom in contact met Dutch Branders en wij kijken naar de mogelijkheden.

Internationaal verkopen via Amazon

Amazon is een groot verkoopplatform dat sinds dit jaar zijn stappen heeft gezet op Nederlands grond. Wij kennen Bol.com als een van de grootste e-commerce verkoopplatformen, maar dat is het buitenalnd heel anders. Met Amazon kun je, jouw producten in meerdere landen verkopen. Denk aan verkopen in Duitsland, Verenigd Konikrijk, Frankrijk, Verenigde Staten ect. Bij Dutch Branders hebben wij al meer dan 5 jaar ervaring met het opzetten van verkoopplatformen via Amazon.

Voordelen van verkoop via Amazon:

 Lage marketingkosten
 Internationale verkopen
 Groot internationaal bereik
De kosten van een order zijn bekend

Jouw Amazon account opzetten en vele verkopen realiseren? Kom in contact met Dutch Branders en wij kijken naar de mogelijkheden.

We zijn bereikbaar via WhatsApp, telefoon of e-mail

Onze Online Experts staan iedere dag klaar om jouw vragen te beantwoorden. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden. Meestal gebeurt dit binnen 3 uur.

Kosteloos & vrijblijvend een offerte aanvragen

Ons team van experts zorgt ervoor dat jouw bedrijf online vind- en zichtbaar is voor jouw doelgroep. Wij nemen alle online werkzaamheden uit handen tegen de laagste kosten. Vraag nu geheel kosteloos een offerte aan.

 Gemiddeld 50% meer rendement
 Complete website en online marketing onder één dak
 Officiële Google Partner
Samen groeien naar succes!

Maak in het onderstaande formulier een keuze

Pakketkeuze

14 + 1 =