SEO TEKSTEN LATEN SCHRIJVEN DOOR DUTCH BRANDERS

Naast het ontwikkelen van een website voor een klant schrijven wij ook SEO webteksten voor de website. De teksten worden geschreven voor gebruikers, maar ook voor de zoekmachines. Wij optimaliseren de pagina’s op enkele zoekwoorden en streven naar een nummer 1 positie in Google. Online content wordt steeds belangrijk en daarom schrijven wij voor onze klanten teksten die gericht zijn op de doelgroep van de klant. Goede content zorgt voor meer bezoekers en voor meer toegevoegde waarde van de website.

Kort gezegd het gaat om het aanbieden van relevante informatie, via het juiste kanaal, aan het juiste publiek. Het doel is om meer bezoekers te trekken, van deze bezoekers klanten te maken of meer bekendheid te creëren voor de organistatie.

Dutch Branders zorgt voor seo teksten. Wij werken volgens onderstaand stappenplan in het schrijven van seo teksten:

STAPPENPLAN VOOR SEO TEKSTEN

1

Uitgebreide zoekwoordenanalyse

Wij bespreken met jou op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden. Zijn dit de juiste zoektermen in de zoekmachines? Is hier veel verkeer op? Wij zoeken dit voor je uit, welke relevante woorden zijn er die je het beste kan gebruiken voor jouw eigen website.
2

Schrijven seo teksten

Na de zoekwoordenanalyse en dit uitgebreid besprekon met jou, schrijven wij vervolgens de SEO teksten voor jouw website. Wij zorgen voor de juiste koppen en subkoppen in de teksten. Per pagina wordt een meta-titel en meta-beschrijving toegevoegd. In de meta-titel en meta-beschrijving legt men kort uit waar de webpagina over gaat.
3

Feedback en nodige aanpassingen

Wij sturen jou de teksten die wij geschreven hebben. Natuurlijk speelt jouw feedback en input een belangrijke rol voor ons. Samen met jou bespreken we de teksten goed en zijn wij bereidt om aanpassingen door te voeren.

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen met betrekking tot webteksten?

Neem contact met ons op en wij zullen jou zo snel mogelijk te woord staan.