METEN IS WETEN

Het hoge presteringspercentage van een website is voor ons belangrijk. Met behulp van Google Analytics kan Dutch Branders jouw website statistieken bekijken en analyseren. Met Google Adwords kan men adverteren met relevante zoekwoorden. Dutch Branders kan een online advertentiecampagne opzetten aan de hand van betaalde zoekresultaten. Je betaalt per ‘click’, wanneer iemand op jouw advertentie heeft geklikt om jouw website te bezoeken of te bellen. Dit is een gerichte vorm van adverteren, waardoor de klanten met potentie worden bereikt.

Met behulp van Google Analytics kunnen de hoeveelheid bezoekers die jouw website bezoeken, de pagina-weergaves en het gebruikersgedrag van bezoekers gemeten worden. Deze tool koppelen wij aan jouw website, zodat je zelf ook alle statistieken kunt inzien en hiermee een return on investment kunt creëren.

Dutch Branders kan je helpen met het aanmaken van accounts voor deze tool. Wij helpen ook bij het geven van adviezen op basis van de gegevens die beschikbaar zijn. Op basis van jouw website statistieken, kunnen wij aanpassingen doorvoeren. Op basis van deze informatie, is het beter om jouw website constant aan te passen. Wij kunnen ook rapportages opstellen hoe jouw website presteert. Zo heb je een overzicht over de prestatie van jouw website. Dit kan je door ons maandelijks of wekelijks laten doen, wij zijn hier heel flexibel in.

Heb je vragen vragen omtrent het gebruik van Google Analytics?

Terugkerende bezoekers

65%

Nieuwe bezoekers

55%

Bouncepercentage

40%

Uitstappercentage

44%

Conversiepercentage

44%

Wil je inzicht krijgen in hoe jouw website presteert tegenover jouw gebruikers?

Neem contact met ons op en wij bespreken samen de mogelijkheden