EEN PERFECT WEBDESIGN VOOR JOUW WEBSITE DOOR DUTCH BRANDERS

Bij Dutch Branders kun je een website laten maken met een responsive design. Dat betekend dat jouw website toegankelijk is op mobiele apparaten en dat het automatisch mee schaalt met het scherm, waarop men het op bekijkt. Met een responsive design is jouw website zichtbaar op elk toestel. Hiermee komen de behoeftes van uw consumenten tegemoet. Tegenwoordig wilt iedereen snel toegang tot relevant content, dus ook onderweg.

Voor de zoekmachine optimalisatie is een responsive design tegenwoordig van  cruciaal belang. Als jouw website gebruikersvriendelijk en dus responsive is, geeft Google jou een plusplunt, waardoor je een hogere positie in de zoekresultaten krijgt. Met behulp van een responsive design kan de gebruiker beter navigeren, hoeft niet meer in en uit te zoomen en kan met behulp van eenvoudige knoppen toegang krijgen tot relevante content. Dit zorgt ervoor dat bezoekers sneller zijn doel weet te bereiken, waardoor er ook sneller contact gemaakt kan worden.

website-dutchtransport

JOUW WEBSITE LATEN MAKEN IN 7 STAPPEN.

Stap 1: Offerte aanvraag

Jouw wensen worden vastgelegd in een vorm van offerte, hierin worden de afspraken en de bijbehorende prijs vermeld. Indien je extra functionaliteiten wenst dan zal Dutch Branders de offerte aanpassen. Als je akkoord gaat met de offerte wordt er een orderbevestiging gestuurd, waarin de gemaakte afspraken worden bevestigd.

Stap 2: Afspraak inplannen

Jouw opdracht wordt overgedragen aan Dutch Branders. Wij zullen contact met je opnemen om te bespreken welke documentatie je dient aan te leveren. Daarnaast worden jouw wensen doorgenomen ten aanzien van de website. Ook wordt de planning met jou uitgebreid besproken en afspraken gemaakt, wanneer de website opgeleverd kan worden.

Stap 3: Aanleverdocument

We hebben het je makkelijk gemaakt door heel overzichtelijk in een aanleverdocument aan te geven wat we graag van je willen hebben, zodat we kunnen starten met het ontwerpen en bouwen van jouw website. Hierin staat per onderdeel uitgelegd welke informatie en materiaal voor ons van belang is. Mocht je hierover vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Stap 4: Ontwerpen van jouw webdesign

Als Dutch Branders de materialen, zoals teksten en beeld heeft ontvangen dan kunnen we starten met het ontwerpen van jouw website. Op basis van jouw wensen, ontwerpen wij jouw huisstijl en het beeldmateriaal van de homepage en één achterliggende pagina.

Stap 5: Goedkeuring van jouw webdesign

Indien je nog aanpassingen wilt aan het ontwerp van de nieuwe website, kan dit uiteraard doorgegeven worden. Deze aanpassingen zullen verwerkt worden op het ontwerp van jouw nieuwe website.

Stap 6: Het testen van de website

Nadat Dutch Branders de website heeft gebouwd, sturen wij jou de link naar de website. Deze staat nog in een testomgeving. Je kunt de website nu zelf gaan testen en eventuele bugs of aanpassingen aan ons doorgeven. De aanpassingen worden verwerkt en na jouw akkoord kunnen we de website publiceren en volledig aan jou overdragen.

Stap 7: Het opleveren van de website

Na het volledig afmaken van jouw website, ontvang je van ons de gebruikersnaam en wachtwoord van de website. Daarbij heb je zelf toegang tot jouw eigen website en kan je er zelf kleine wijzigingen door voeren. Je kunt altijd contact met ons opnemen i.v.m. design of technische aanpassingen.

HUISSTIJL & LOGO ONTWERPEN

Wil je een compleet nieuwe huisstijl en een logo voor jouw website? Wij ontwerpen dat graag voor je!

Lees meer

WEBTEKSTEN LATEN SCHRIJVEN

Wil je compleet nieuwe SEO geoptimaliseerde websteksten voor jouw website? Dit wordt ook door ons geregeld!

Lees meer

MARKETING ACTIVITEITEN VOOR UW WEBSITE

Wil je weten hoe jouw website presteert aan de hand van statistieken? Of wil je beginnen met adwords? Dutch Branders doet ook (online) marketing activiteiten!

Lees meer

Een website laten maken?

Neem contact met ons op en wij bespreken samen met jou alle mogelijkheden.